A novel solution to shortage of office space on campus (Rousse)

Space was at such a premium on campus that they converted the ladies’ toilets into a staff office.

Then they split the tiny school office in two: one half housed desks, and the other a fully functional bathroom. All that divided these two areas was a low wall.

I couldn’t imagine anyone ever wanting to use the bathroom in full view of our colleagues. Nor could SC.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s