Television time delayed due to water allergy (Rousse)

My sister JMH and brother-in-law had added another extension to their house. This was an enormous bathroom off the kitchen. Its ‘walls’ were made of canvas and decorated with swirly orange 1970s patterns.

In the kitchen itself they had installed a massive television screen to the ceiling. This could be lowered to a vertical position for family viewing.

I was looking forward to catching up on some programmes later. JMH promised that we could do so soon. First, however, as she had to send home AMF’s friend because she was allergic to water.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s